Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar in veel opzichten: het opheffen van coronamaatregelen, allerlei crises en een oorlog. Laten we hopen dat het komende jaar een beetje ‘gewoner’, warmer en vreedzamer wordt. 

We zijn in 2022 als stadsdorp aardig gegroeid, we hebben er maar liefst meer dan 50 nieuwe stadsdorpers bijgekregen. Dat maakt dat nu over de 300 mensen ons StadsdorpNieuws ontvangen. 

We kregen van jullie veel positieve reacties op ons StadsdorpNieuws en jullie stuurden ons mooie buurtfoto’s, dank daarvoor! Kijk op onze website waar de foto’s terechtkomen en blijf vooral insturen. Het geeft een mooi beeld van onze buurt. 

‘Gewoner’ wordt het niet helemaal in 2023, want dan viert het stadsdorp haar tienjarig bestaan. We kijken er naar uit. Voor deze feestelijke herdenking kunnen we nog wel wat meedenkende stadsdorpers gebruiken! We willen met alle ‘meedenkers’ een keer een gezellige bijeenkomst beleggen om samen wilde plannen te smeden en na te denken over het ‘hoe en met wie’. Kom dus meedenken en geef je op bij Janneke, dat kan ook per telefoon 06 23468635. 

We wensen jullie het allerbeste voor het komende jaar! 

Het webteam: Ella, Ina, Nina, Janneke 


AGENDA

maandag 2 januari vanaf 17.00 Nieuwjaarsbuurtborrel bij de Twee Grieken, geef je op bij Els. Laat Els ook even weten of je iets wilt eten bij je drankje.

maandag 9 en 23 januari Zingen met Marianne. Er zijn nog een paar plaatsen vrij in de middag, kijk hier voor meer informatie. Geef je op bij Marianne.

dinsdag 10 januari bezoeken we de tentoonstelling De eeuw van Juliana, een koningin en haar idealen. Wil je mee, meld je dan even bij Ina.

woensdag 11 januari Jugendstiltocht rondom het Spui, kijkje en lunch in ARTI. Er is nog 1 plek vrij, geef je op bij Janneke.

vrijdag 20 januari gaan we naar Reis naar de Maan van onze ‘eigen’ BarokOpera Amsterdam. Koop op de website van DelaMar je kaartje en laat Hennie weten dat je gaat, dan kunnen we elkaar in de pauze ontmoeten.

zaterdag 21 januari wandelen naar de NDSM-werf, na afloop een hapje aan het IJ, hier kunnen nog 2 wandelaars bij, geef je op bij Janneke.

maandag 30 januari vanaf 17.00 buurtborrel bij de Twee Grieken, geef je op bij Els. Laat Els ook even weten of je iets wilt eten bij je drankje.

iedere donderdagochtend vanaf 10.30 koffie-inloop in Café Hegeraad