Lieve Stadsdorpers

 

We kunnen gelukkig weer een beetje meer!

Aanstaande maandag, 31 januari, vanaf 17.00 kunnen we weer naar de Buurtborrel bij de Twee Grieken. We moeten ons uiteraard wel aan de maatregelen houden, blijven zitten (zoveel als mogelijk) en afstand houden. Ook geldt er een maximum van 20 mensen.

Dus, als je wilt komen, geef je zo snel mogelijk op bij Els en laat ook even weten of je blijft eten. Liefst eigenlijk nu meteen, maar uiterlijk aanstaande zondagmiddag.  

 

Voor de Koffie-inloop bij café Hegeraad verzamelden zich afgelopen donderdagochtend spontaan al de eerste liefhebbers. Vanaf nu weer elke donderdag geopend vanaf 10 uur 30. We hebben nog wat in te halen!

Ook voor de hervatting van gezamenlijk bioscoop- en museumbezoek worden de eerste plannen alweer gesmeed.  Als je op de hoogte gehouden wilt worden van onze plannen in die richting, meld je dan bij Ina voor het museum en bij Willemijn voor de bioscoop.

Het wandelen gaat uiteraard ook door, nu met de koffie en de lunchstop weer in de binnenwarmte en op leuke plekken! Geef je op bij Janneke.

 

Dan nog even dit, we kregen van verschillende kanten het verzoek om een oproepje te plaatsen, ze hebben misschien alle drie wel iets met goede voornemens te maken…

OPROEP VOOR TUINVRIJWILLIGERS
Bij museum de Embassy of the Free Mind aan de Keizersgracht 123 is een mooie grote tuin die door vrijwilligers wordt onderhouden.

Ze zijn op zoek naar versterking.
Er wordt op zonnige dagen getuinierd op dinsdagochtend van 10.00 – 13.00 (niet elke week en je hoeft ook niet altijd te komen). Het is gezellig en je gaat deel uitmaken van een leuke groep mensen en mag altijd gratis naar het museum en je krijgt korting in de webshop.
Lees hier het hele artikel en hoe je je kunt opgeven.

 

BESTUURSLID VOOR STICHTING HEEN-EN-WEER GEZOCHT

Ongemerkt doen we veel dingen op een dag. We lopen even naar de supermarkt, fietsen dan naar ons werk, gaan nog langs een vriend voor een borrel en we maken vaak nog veel andere kleine tussenstops. Maar heb je er wel eens over nagedacht hoe ingewikkeld dit wordt als je niet meer mobiel bent? Wij van Stichting Heenenweer wel! Lees hier verder.

 

En deze laatste vonden we ook wel grappig, niet meteen hard roepen ‘dat is niets voor mij’ want je weet maar nooit!

FIRST DATES. -  WIE DURFT?

Bent u alleenstaand, 50 jaar of ouder en op zoek naar liefde of een maatje om leuke dingen mee te ondernemen? In het First Dates restaurant is iedereen welkom. Wij zoeken een match voor een onvergetelijke ontmoeting tijdens een heerlijk diner. Lees er hier meer over.

 

En hopelijk gaan we binnenkort ook weer gezamenlijk naar een (heuse) theatervoorstelling, heb je daar belangstelling voor, laat het Hennie weten, dan kom je op haar verzendlijst te staan.

Veel groeten van het webteam Ella, Ina, Nina, Janneke