Lieve en beste stadsbuurtgenoten,

‘Nog even volhouden’ schreven we de vorige keer…dat moet nog een slagje dapperder en misschien wat langer dan we voorzien hadden.
We blijven proberen de moed erin te houden, want dat licht aan de horizon is er ook echt wel!  We blijven ook doen wat we nog wél samen kunnen doen en dat is: zoomen en wandelen.

Zoom met ons
De koffiezoom is iedere donderdag om 10.30, wil je meedoen, geef je op bij Janneke. Een keertje uitproberen kan ook altijd.

Wandel samen
De eerstvolgende wandeling is op dinsdag 29 december, vertrek 10.30. We verzamelen op de Herenmarkt en lopen weer 2 aan 2, dat gaat prima, we hebben het al een paar keer gedaan. Onderweg is altijd wel ergens een kopje koffie te krijgen. We beginnen met een rondje Westelijke eilanden, lopen dan naar de Houthavens, kijken daar rond naar mooie architectuur en bijzondere straten en grachten en lopen langs het IJ weer terug (je kunt ook met pontjes terug naar het Centraal Station, via NDSM).

Een mooie gelegenheid om eens wat stadsdorpers te spreken! Loop je mee, geef je even op bij Janneke (06-23468635).

Plannen voor 2021
Dan komt er in januari of februari een rondleiding langs gevelstenen, in onze eigen buurt! De oprichter en voorzitter van de Vereniging Vrienden van Amsterdamse Gevelstenen, Jos Otten, wil ons meenemen en onderweg over de diverse gevelstenen vertellen. De datum lees je in het volgende StadsdorpNieuws.

Meer op onze website
Kijk vooral eens op onze leuke website , daar staan de verslagen met foto’s van de afgelopen wandelingen, de (er zijn er weer veel bijgekomen!) buurtfoto’s en nog steeds veel tips om online te genieten (nu het even weer niet anders kan) van allerlei culturele dingen.We wensen jullie allemaal alle goeds voor de feestdagen en al helemaal voor het nieuwe jaar!!

Het webteam: Ella, Ina, Nina, Janneke