Sinds Juni 2023

Een nieuwe aanwinst, de Pyramide, is open voor de buurt. Elke donderdag kun je er lunchen met een unieke tosti van 12 tot 14 uur. Je kunt ook zelf een recept voor een tosti inbrengen. Het stadsdorp mag er ook activiteiten organiseren. Wil jij iets doen, laat het ons weten.

Stadsdorp 7 organiseert in de Pyramide:

Elke laatste vrijdag van de maand van 15.00 - 17.00 uur.

Spelletjes- & breimiddag
in de Piramide.
Het is fijn als iedereen een bijdrage van 1 euro meeneemt. Voorlopig hebben we knabbeltjes genoeg, er was flink wat over van de Nieuwjaarsborrel bij Dorette

****                                                 

Ciska komt ook, met een mandje vol brei- en haakspullen.


Al sinds 2 jaar wordt er bij Ciska thuis eens in de maand gebreid met een paar stadsdorpers, dat is altijd heel gezellig. En mannen, laat je niet afschrikken! Op deze foto uit 1907 zie je de gouverneur van Arizona met sigaar en breiwerkje. Ciska is een expert in breien en haken, dus je kunt het vanaf het begin leren van haar of hulp vragen bij iets waarmee je al bezig bent. Verder kunnen we natuurlijk ook weer allerlei spelletjes doen, voor elk wat wils!

ps wil je helpen? graag!
Mail Janneke


Iedere donderdag van 12.00 – 14.00

Tosti Thursday lunch met gratis koffie en thee, tosti 1,50.

Zie verderop in dit document

 


Waar is de deur?
De pyramide is bij de speeltuin Haarlemmerhouttuinen.
Loop tussen de 2 witte pyramides en kies de rechter deur.
 

Verslagje Thee-inloop nieuwe stadsdorpers

Maandag 10 en vrijdag 14 juli 2023, 15.00 - 17.00

Thee-inloop voor ‘nieuwe’ stadsdorpers (van de laatste 3 jaar). Gewoon een kopje thee kan, maar misschien heb je vragen of suggesties, dat kan uiteraard allemaal, want ‘oude’ stadsdorpers zijn er zeker ook. Mocht het storm lopen, dan bakken we gauw wat koekjes bij.

Vrijdag waren er 6 nieuwe stadsdorpers, het was geanimeerd. Oude stadsdorpers waren er ook en er vlogen allerlei ideeen over tafel. Zo gaan we een spelletjesmiddag organiseren op vrijdagmiddag. Andere suggesties: uitwisseling over reizen, landen, hobby's etc. Wil je meehelpen? Mail dan Janneke.


En verder: tosti's

Iedere
donderdag van 12.00 – 14.00

Tosti Thursday lunch met gratis koffie en thee, tosti 1,50.

De Piramide bevindt zich ter hoogte van de Haarlemmer Houttuinen 8.