Wytse van der Zweep is sinds februari 2020 de nieuwe eigenaar van De Ware Jacob, de wijnhandel Herenstraat 41, hoek Keizersgracht. Wytse is vinoloog, wijnadviseur en importeur. Hij gaat de zaak van Michael voortzetten onder dezelfde naam. Het assortiment blijft in grote lijnen gelijk. Maud Veldkamp, ook vinoloog, zal hem terzijde staan. Twee enthousiaste nieuwe mensen op een vertrouwde plek in onze buurt. Kennis en kunde staan hoog in het vaandel.


Wytse wil in de toekomst wijnproeverijen organiseren en nog veel meer. Op www.warejacob.com vindt u alle nieuws. Het telefoonnummer blijft: 020-623 98 77. Openingstijden en bezorging blijven voorlopig ook als voorheen. De stadsdorpers kunnen op De Ware Jacob blijven rekenen voor een gevuld glas tijdens onze bijeenkomsten. 

Michael Hamers gaat zijn naam eer aandoen – hij wil gaan klussen; we nemen hem op in onze lijst: werkzaamheden in en rond het huis.  Hij en zijn vader George hebben 19 jaar geleden het interieur van de winkel gemaakt zoals het nu is. Klussen en wijn zitten in het bloed.