Zanggroep

Maart 2020 moesten we stoppen met ons stadsdorpkoor vanwege Corona. Omdat intussen door allerlei omstandigheden het koor erg is uitgedund, is het niet meer haalbaar om op de oude voet verder te gaan. 

Nu heeft Marianne, onze dirigent en intussen ook stadsdorper, bedacht om gemengde groepen te maken van stadsdorpers en andere zangliefhebbers. Een aantal van ons doet daar al aan mee.

Om de week, op de maandag, een uur zingen (met koffie-inloop) van 10.30 tot 12.00 uur; de kosten bedragen 85 euro voor 5 keer. De locatie is het sfeervolle atelier van Marianne aan de Geldersekade 61.

Op dit moment zijn er twee groepen bezig, een in de ochtend en een in de middag. Deze groepen zitten nu vol, maar in november komt er een vervolg, hoogstwaarschijnlijk ook op de dinsdag. Ben je geïnteresseerd, dan kun je je aanmelden bij Marianne, je kunt haar ook bellen op 06-16134472.

Instrumentale groep

We spelen met ons muziekgroepje eenmaal per maand, voorlopig op de vrijdagmiddag, samen. We spelen meestal klassieke muziek, van Telemann, Bach, Charpentier of Young.  De bezetting is momenteel twee dwarsfluiten, twee violen, hobo, cello en piano. Een enkele keer hebben we ook wat modernere muziek gespeeld.

We hebben veel plezier in het samen spelen en ondanks dat we maar één keer per maand bij elkaar komen, merken we toch vooruitgang!

We spelen voorlopig bij een stadsdorper die ons heel genereus een grote ruimte met een vleugel heeft aangeboden, zodat we afstand kunnen houden.

Bespeel je een instrument en zou je mee willen doen of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met de coördinator Judith Pertz: of 020 6266578

 

Heb je een ruimte waar we (met voldoende afstand ivm Corona) kunnen spelen, dan zijn we ook geinteresseerd.Wil je zelf een stadsdorp7 muziekgroep starten, neem dan ook contact op met Janneke, dan zetten we het op de website en in de nieuwsmail.